TAVUKLU ENGİNAR
>> 7 Temmuz 2009 Salı
TAVUKLU ENGİNAR.
Dilediğiniz kadar önceden pişirilmiş enginar,
Kuşbaşı göğüs ve kalça fleto , 1 iri kuşbaşı domates, 1 kuşbaşı soğan, 1 sarımsak, 1 sb bezelye,
taze yeşil biber, 2 yk sıvıyağ, karabiber, tuz .
YAPILIŞI :
Teflon tencere içinde yağ ve soğan-sarımsak sotelenir içine domates biber baharatları eklenir.
Suyu çekince enginarların üzerine konup sıcak servis yapılır.
afiyet olsun.
3 yorum:
Ellerine sağlık canım nefis gözüküyor...
enginarı çok severim ama hiç tavuklu olanından yememiştim..mutlaka güzeldir..
elllerine sağlıkk..
PEMBE TATLAR:
teşekkür ederim cnm.
ZEYNEPciğim:
bende zeytinyağlısını çok tercih ediyorum.
Böylede hoş oldu..
sevgiler canım.
Yorum Gönder