TAVUKLU ENGİNAR.
Dilediğiniz kadar önceden pişirilmiş enginar,
Kuşbaşı göğüs ve kalça fleto , 1 iri kuşbaşı domates, 1 kuşbaşı soğan, 1 sarımsak, 1 sb bezelye,
taze yeşil biber, 2 yk sıvıyağ, karabiber, tuz .
YAPILIŞI :
Teflon tencere içinde yağ ve soğan-sarımsak sotelenir içine domates biber baharatları eklenir.
Suyu çekince enginarların üzerine konup sıcak servis yapılır.
afiyet olsun.
Ellerine sağlık canım nefis gözüküyor...
YanıtlaSilenginarı çok severim ama hiç tavuklu olanından yememiştim..mutlaka güzeldir..
YanıtlaSilelllerine sağlıkk..
PEMBE TATLAR:
YanıtlaSilteşekkür ederim cnm.
ZEYNEPciğim:
bende zeytinyağlısını çok tercih ediyorum.
Böylede hoş oldu..
sevgiler canım.