7 Temmuz 2009 Salı

TAVUKLU ENGİNAR


TAVUKLU ENGİNAR.

Dilediğiniz kadar önceden pişirilmiş enginar,

Kuşbaşı göğüs ve kalça fleto , 1 iri kuşbaşı domates, 1 kuşbaşı soğan, 1 sarımsak, 1 sb bezelye,

taze yeşil biber, 2 yk sıvıyağ, karabiber, tuz .

YAPILIŞI :

Teflon tencere içinde yağ ve soğan-sarımsak sotelenir içine domates biber baharatları eklenir.

Suyu çekince enginarların üzerine konup sıcak servis yapılır.

afiyet olsun.

3 yorum:

  1. Ellerine sağlık canım nefis gözüküyor...

    YanıtlaSil
  2. enginarı çok severim ama hiç tavuklu olanından yememiştim..mutlaka güzeldir..
    elllerine sağlıkk..

    YanıtlaSil
  3. PEMBE TATLAR:
    teşekkür ederim cnm.


    ZEYNEPciğim:
    bende zeytinyağlısını çok tercih ediyorum.
    Böylede hoş oldu..
    sevgiler canım.

    YanıtlaSil