TAVUKLU ENGİNAR

>> 7 Temmuz 2009 Salı


TAVUKLU ENGİNAR.

Dilediğiniz kadar önceden pişirilmiş enginar,

Kuşbaşı göğüs ve kalça fleto , 1 iri kuşbaşı domates, 1 kuşbaşı soğan, 1 sarımsak, 1 sb bezelye,

taze yeşil biber, 2 yk sıvıyağ, karabiber, tuz .

YAPILIŞI :

Teflon tencere içinde yağ ve soğan-sarımsak sotelenir içine domates biber baharatları eklenir.

Suyu çekince enginarların üzerine konup sıcak servis yapılır.

afiyet olsun.

3 yorum:

Pembe Tatlar 8 Temmuz 2009 11:57  

Ellerine sağlık canım nefis gözüküyor...

Zeynep'in Evi 8 Temmuz 2009 15:26  

enginarı çok severim ama hiç tavuklu olanından yememiştim..mutlaka güzeldir..
elllerine sağlıkk..

Bir Dut Masalı - nUnU 9 Temmuz 2009 08:20  

PEMBE TATLAR:
teşekkür ederim cnm.


ZEYNEPciğim:
bende zeytinyağlısını çok tercih ediyorum.
Böylede hoş oldu..
sevgiler canım.

MASALA SESLENENLER....

Yükleniyor...

ESKİ MASALLAR (arşiv)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP