HAVUÇLU PİLAV

>> 21 Ağustos 2010 Cumartesi





HAVUÇLU ET SUYUNA PİLAV

3 sb baldo prinç (25 dk ılık suda bekliyecek)
1 iri havuç (ince tarafıyla rendelenmiş)
3 yk sıvıyağ
5 sb su ( 2 sb et suyu olacak)
tuz.
Yapılışı :



Tuzlu suda beklemiş Prinçler yıkanıp süzülür.
3 yk yağ tencereye konulur, yağ ısınınca prinçler ilave edilir.
Kavrulan prinçlere rendelenmiş havuçlar eklenip iyice karıştırılır.
Tuzu ve suyu ilave edilip
Göz göz olunca altı kapatılır.

afiyet olsun.

3 yorum:

Federica Simoni 21 Ağustos 2010 23:33  

complimenti!!!bellissima e chissà che buona!ciao!

Adsız 22 Ağustos 2010 00:48  

ben çok merak ettim canım tadını.
hiç denemedim..
görüntü ve tabağı şahane nunucum.
eline sağlık.

Esin.

Gizemli Tatlar 23 Ağustos 2010 01:32  

Çok şık bir sunum olmuş.ellerine sağlık.

MASALA SESLENENLER....

Yükleniyor...

ESKİ MASALLAR (arşiv)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP