HAVUÇLU PİLAV
>> 21 Ağustos 2010 Cumartesi
HAVUÇLU ET SUYUNA PİLAV
3 sb baldo prinç (25 dk ılık suda bekliyecek)
1 iri havuç (ince tarafıyla rendelenmiş)
3 yk sıvıyağ
5 sb su ( 2 sb et suyu olacak)
tuz.
Yapılışı :
Tuzlu suda beklemiş Prinçler yıkanıp süzülür.
3 yk yağ tencereye konulur, yağ ısınınca prinçler ilave edilir.
Kavrulan prinçlere rendelenmiş havuçlar eklenip iyice karıştırılır.
Tuzu ve suyu ilave edilip
Göz göz olunca altı kapatılır.
afiyet olsun.
3 yorum:
complimenti!!!bellissima e chissà che buona!ciao!
ben çok merak ettim canım tadını.
hiç denemedim..
görüntü ve tabağı şahane nunucum.
eline sağlık.
Esin.
Çok şık bir sunum olmuş.ellerine sağlık.
Yorum Gönder