FUAR GÜNLERİ VE CİCİ TRAKTÖRLER :))

>> 17 Mayıs 2009 Pazar









Bir fuar telaşı daha bitti şükürler olsun , tüm verimliliği ve bereketi ile.
Dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerimiz, müşteri potansiyelimiz, katılımcılarla dolu dolu bir 4 gün yaşandı firmamızca.
Aylar boyu hazırlıklar sürmüş, nihayet standaların kurulumuyla start almıştık. Tüm firmalarımız ve elemanlarımız öyle büyük bir performans gösterdilerki onlara bir kez daha çok çok teşekkürler ediyoruz.
Bende diğer şirket telaşının yanında, gelen müşterilerimize dağıtılmak üzere, oto sektörümüz için  otomobil, tarım sektörümüz için traktör şeklinde yüzlerce kurabiyeler hazırlayıp, hakikaten çok yorulup, binbir emek harcayıp çorbada tuzum olsun düşüncesiyle bu etkinlikte farklı bir sunumda bulundum.
Fuarın ilk gününde erkenden, telaşla standımıza gelip, şirketlerimizin tüm bayan elemanlarının ilgisi ve yardımıyla yaklaşık yarım saat sürede ,hızla ambalajları yapıp yetiştirdik.Birimiz paketledi diğeri kurdelaları kesti, diğerleri poşetleyip fiyonladı ve harika bir sunum ortaya çıktı elden geldiğince.
Yoksa aksi mümkün değildi.
Bayan personellerimizin, açılış sonrası müşteri ve misafirlerimiz geldikçe ,onlara sunduğumuz bu ikramlar herkesin yüzünde kocaaaman güümsemelere sebep oldu.
Ayrıca Kızlarimiz o gün çok şık ve çok özveriliydi. Görevlerini başarıyla yapıyor, bir yandan da çiçek, traktör ve otomobil şeklindeki kurabiyelerimi dağıtıyorlardı.
Herkese tekrar teşekkürlerimi iletiyor, gelecekteki çalışmalarımızda çok uzun yıllar olduğu gibi, kaldığımız yerden devam edebilmeyi temenni ediyorum.
TÜM ŞİRKET ÇALIŞANLARIMIZA SEVGİLERİMLE...

2 yorum:

Yelda 23 Mayıs 2009 21:21  

Merhaba kurabiyeler enfes olmuş
Benimde bir arkadaşım var
İş makinaları ve traktörler lastikleri yapıyorlardı galiba Las Zırh dı galiba firma ismi. Tanırmısınız bilmem..
Sevgiler

Bir Dut Masalı - nUnU 12 Aralık 2009 20:03  

tatlım sektör çok geniş.
ama biz o grupla çalışmıyoruz.
Bu arada cevap çok geç oldu üzgünüm :(
o dönem yorumlarım denetimsizdi, gözümden kaçmış ne yazık ki :(((
sevgiler yelda'cığım.

MASALA SESLENENLER....

Yükleniyor...

ESKİ MASALLAR (arşiv)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP