HEPİNİZE TEK TEK SEVGİLERİMLE MERHABALAR DER BLOGCU ARKADAŞLARLA TİJENLİ BİR İSTANBUL MASALI ANLATMAK İSTERİM :)

>> 17 Haziran 2009 Çarşamba



Hepinize, herkese tek tek sevgilerimi yollyor ve EN KOCAMANINDAN MERHABALAR diyorum..
Nereden başlasam bilemedim,ama en iyisi şu 5 haftayı kısaca özetliyeyim.
Mayısın ilk haftasında evimizin bakım ve tadilatları başladı. Bugün itibari ile Evin boya-badanası bitmiş mutfak balkona dahil olmuş, hala tezgahsız,tesisatsız ve bomboş dolaplar ile bu cumartesi son montajı beklemekteyiz !!!!!!
Bu 5 hafta içinde benim doğum günüm, bloğumun doğum günü ve 26. evlilik yıldönümümüzü geride bıraktık. Kutlamaların hepsi ! telafide sıra bekliyor !! :)))
Ama en unutulmazı ise SİZLERİN YORUMLARI ! VEDE 13 Haziranda Tijen'in İSTANBUL çıkartmasıyla fenerbahçede blogçuların Buluşması oldu..
Evin her yanında ustalar, mutfakçılar patırtı- gürültü toz talaş arasında ben nasıl yetişeceğim diye stres içinde dolanmaktaydım. Telefonlar üstüste yağıyor, nerede kaldın be anacım sorularıyla şaşkın şaşkın işleri seyrediyordum.
Ve çok kısa sürede , ani bir kararla, ÇOK İMKANSIZ BİR KARARI HAYATA GEÇİRMEK ÜZERE KENDİMİ MARKETTE BULDUM. ÇÜNKÜÜÜÜ ::: PASTA YAPACAKTIM. !!!
EVET EVET PASTA YAPACAKTIM. !!!!!
Mutfak yok- tezgah yok !! malzeme yok !!! kalıp yok !!!!! AMA YAPACAKTIM.
Önce hazır pasta tabanı aldım. ardından vişne ve çikolata.
Sonra tek göz elektrikli ocakta kremayı hazırladım. Krema soğurkende ÇOK SEVGİLİ Komşularımdan merdane-oklava- tencere ve mikserleri toparlayıp !!!!!! :))) işe koyuldum.
Nerede biliyormusunuz , evin odalarından birinde !!!!!
Seyyar masayı açtım. 7 kat aşağıdaki sığınağa indim. kaldırdığımız kolileri tek tek açıp pasta malzemelerimi bulabildiğim kadarı ile toparladım !! buda 1 saati buldu .
hemen yukarı çıkartıp işe koyuldum. 2.5 saat içinde yukarıda gördüğünüz pastayı yaptım !!!!!!!
Saat 5 cıvarı evden çıkıp fenerbahçeye buluşma noktamıza gittim. Binbir maceralı binbir kahkahalı bir ortamda ( görülmeye değerdi emin olun yaşadıklarımız :))))
anılarımın arasına en şirinlerinden birini daha katıp güzel bir günü daha yüksek moralle tamamladım. Tanrı misafiri ! kargalarımızın seranatlarıyla ,delfinacığımın VE bENİM DOĞUM GÜNLERİMİZİ minik bir gecikmeyle kutladık..
Bu arada aklımız MEHTAPta, kulaklarını çınlata çınlata ,ödümüz kopa kopa pastamızın tadına baktık !!! :))))

Tijenciğimin varlığı, tüm arkadaşlarımın renkleriyle bir iSTANBUL HATIRASI daha belleklere kazınmış oldu..
Herkese katılımlarından dolayı çok teşekkürler ediyorum. Ne güzeldiniz.
Çok azda görebilsem onları ,tadı damağımda,yüzleri gözlerimde, sesleri hala ve hala kulaklarımda tatlı nağmeler olarak kaldılar.. Yazacak çok şey var, ama birazdan zil çalacak ve işlere devam edilecek !!

DELFİNA'cığıma ise Huzurlarınızda, bir sebepten dolayı tekrar çok teşekkürler ediyorum..Çoğu arkadaşım gibi çok duyarlı.. Çokda Özverili.

Can dostlarımdan GÜL'cüğüm senide uzun zaman sonra görmek bana çookk iyi geldi hayatcığım.. Her zaman iyi olmanı diliyorum.

Sevgili IŞILımızın ve münevver hanımın makaronları ise asla unutulmaz tatlarımızdandı. Harikaydı.. Nazik jestlerine teşekkürler ederiz.

TİJENCİĞİMM...CANIM ARKADAŞCIĞIM :
YİNE GEL..... YİNE VARLIĞINLA, ŞEN TAVIRLARINLA BİZİ KEYİFLENDİR. KEYİFLENDİRDE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDELİM.....

Zencefil ( funda)zerrinpastaevi(zerrin)-hayattan yansımalar( hayateylül)- Işılca tatlar(ışıl)- zerrinpastaevi( zerrin ) -mutfakta zen( tijen) - işitme kaybı ( delfina ) - Özlemin doğası ( özlem) -Damak tadı (gül) - one bir şey (candan) - Nane limon (münevver) -Mutfak havlusu ( zeynep) - Bir dut masalı ( NuNu)-
Dilek, Ayfer, Ayşen, Hilal, Şennur (yemek biz gurubundan )

TÜM KATILAN BLOGCU ARKADAŞLARIMI SEVGİYLE ÖPÜYORUM. Tanışamadığım diğer arkadaşlarımızada gönül dolusu sevgilerimi iletiyorum. Kalben daima beraberiz.
Tijen'in çok sevgili DOSTlarınada sevgilerimi yolluyorum.. Reiki için tekrar çok teşekkür ederim

BENCE YİNE DOSTLUK KAZANDI.. SOHBETLER İSE HOŞ BİR SEDAYDI.. ANILARIMIZ İSE ÇOK ŞANSLI ...

Güller GÜLüme, Kelebekler Delfinama, Şans balıkları ise Hayatlarımıza, ÇİÇEKLER İSE HER BİRİNİZE......

Sevgilerimle..... Daima ELELE...

59 yorum:

Delfina ; 17 Haziran 2009 09:33  

Pasta geldiğinde gözlerime inanamamıştım Nunucum,ama nasıl olur nasıl olur diye söylendim durdum :) Mutfak yok ortada ve şahane ötesi bir pasta çıkmıştı meydana :)

Ne büyük fedakarlıklar etmişsin Nunucum.Senin yüreğinde yer edinmiş olmak,başıma gelen en güzel şeylerden biri biliyorsun değil mi?

Muhteşem bir gündü,çok güzeldi.Bana bu güzellikleri yaşattığın için teşekkür ederim Nunucum...

Orada olan tüm arkadaşlarıma samimiyetleri için tekrar teşekkür ediyorum.Yıllardır tanışıyor gibi rahat ve mutluyduk hepimiz.

Hayatın Ressamı 17 Haziran 2009 09:36  

sen süper kadınsın odada olsa bu harika pasteyı yaparsın.balkonun yeni fotolarını bekliyorum.

Eya 17 Haziran 2009 09:50  

Nunucugum....yeni yayinladigim pastayi sana ithaf ediyorum canim benim...üzerindeki cicekler tüm kutlamalari temsil ediyor, ne iyi yapmissiniz bir araya gelmekle, kucak dolusu sevgiler, bu arada tam tesekküllü bir mutfakta calissaydin o güzel ellerinden nasil bi pasta cikardi bilemiyorum artik, nefis...sevgilerimle

zehra

Bulbulunyeri 17 Haziran 2009 10:18  

Canım,
ne güzel bir şey. Her türlü halde mutluluğu yakalamak. Başkası olsa, bu kadar işin için de gitmeye bile üşenirken, bu imkansızlıklarla bu kadar güzel pastayı yapmak. Bence mutluluğunun sırrı burada. Hiç bir koşul mutsuz olma hakkını kendine vermemekte. Ne de güzel yapıyorsun. Blogundan neşe ve mutluluk taşıyor. Allah nazardan saklasın diyorum.
Pasta süper olmuş. Bütün kutladığın günler kutlu olsun. Yeni yapılan evinde mutluluk ve neşe hiç eksilmesin.
Sevgiyle kal.

neslihan erzincan özgür 17 Haziran 2009 10:30  

merhaba canım.ne yoğun günler olmuş ama değmiş sonunda.mutfağını güle güle kullan canım.

pasta şahane,becerikli hatun.ellerine sağlık.
buluşmanız harika geçmiş.çok öpüyorum seni.sevgilerimle...

Adsız 17 Haziran 2009 11:13  

ben küçük bişey söylemek istiyorum yaptıklarınıza saygıda duyuyorum ama şu kısacık hayatımızda yemek yapmaktan tarif peşinde koşmaktan daha önemli şeyler olduğunu düşünüyorum ve çoook merak ediyorum evin o dağınıklığında kendinizi markete atıp komşulardan malzeme toplayıp sırf bloğunuza bu resmi koymak içinmi bütün bu çabayı sarfettiniz.Bu ve benzer blokları incelediğim zaman daha yararlı olabilecek şeylerde yazabileceğinizi düşünüyorum.Umarım yorumumdan rahatsızlık duymazsınız sadece bir öneriydi

KİZHATCE 17 Haziran 2009 11:22  

tşkler nunu cuğum bu güzel pastayı zor şartlarda yapıp bizler için resimlediğin için...işte paylaşım bu dur....tüm kutlamaların için nice yıllara diyorum,iyiki varsın:)

yeşim 17 Haziran 2009 11:25  

bence çok iyi yapmışsınız bu pastayı hazırlamakla...insan kendini nasıl iyi hissediyorsa hissettiği gibi yaşamalı...mutfakta zaman geçirmek sadece yemek yapmak karın doyurmak değil aslında bana göre mutfakta zaman geçirmek biriken kötü enerjiyi bir şekilde deşarj etmek...... kimi spor yapar,kimi sanatsal aktivitelerde bulunur kimi dedikodu yapar kimide yemek....ancak bu şekilde huzuru bulur...
elinize yüreğinize sağlık pasta mükemmel görünüyor nunucum...
dostlarınızla birlikte ağzınızın tadı hiç bozulmasın....izmirden kocaman öpücükler....sevgiler....

http://akasyakokusu.blogspot.com/ 17 Haziran 2009 11:32  

Süpersin,enfessin,dahisin,beceriklisin.......
böööyle devam eder yazılacaklar...
Tüm dileklerin için tşkler ederim canım benim...Bizde durumlar iyidir hala evimizdeyiz şimdilik..
Sende epey değişiklikler olmuş amaaa..
Doğumgününde bloggününde yıldönümde kutlu mutlu....mutluu olsun canım...Kucağına alacağın karadutlarınıda göresin inşaAllah..aminn.
Ben bir ara ağacında karadutlu dallı mallı banner yapmıştım sana fırsatım olmaya vermeye..Şimdide hangi dosyada bilemedim canım yeni sayfanı güle güle yaz-çiz sevgiyle şenliğinle nice paylaşımlara....

http://akasyakokusu.blogspot.com/ 17 Haziran 2009 11:34  

Ayyy..Yaa pasta zaten nefis ve harikulade görünüyor...Ben tadamadım ama orda olamadığım içinde çaatt çatladım:))))
Şaka şaka tabiki buluşmalar çok muhabbetler sonsuz dostluğunuzda ebedi olsun canım benim..

sarımutfak-hande 17 Haziran 2009 12:09  

cnm geçmiş doğumgününü evlilik yıldönümüzü kutlarım nice yıllara
pastanda çok şık tam yaz pastası ellerine sağlık

Damak Tadı 17 Haziran 2009 12:34  

Nuray'cığım tebrik ederim seni canım..O yoğunlukta ve çaresizlikte, bu pastayla hepimizi mutlu edişin asla unutulmaz..Tekrar tekrar senin ve Arzu'cuğun geçmiş doğum günlerinizi kutlarım..Ellerine ve o güzel gönlüne sağlık tekrardan..
Şen kahkahaların halen kulağımda canım..Kocaman öpüyorum seni..Gülen yüzün hiç solmasın..



Sevgilerle..

Unknown 17 Haziran 2009 13:08  

Canımmmmm ne kadar güzel yazmışsın
yüreğine sağlık.Harika bir buluşma
olmuş herşeye değer.Tadilat azaldı inşallah kolaylıklar diliyorum tat
lım.Pasta muhteşem ellerine emeğine
sağlık.Kocaman öpüyorum...

Adsız 17 Haziran 2009 13:08  

gecmıs olsun ve ozel gunler ıcınde tebrık ederım ayrıca.sevgılerımle.

karamel mutfak 17 Haziran 2009 13:23  

nunucum hoş geldin her zamanki gibi baldan tatlı anlatımını okudum bir solukta.işlarin çogu gitmiş azı kalmış desene çok çok kolaylıklar diliyorum canım.inşatla uraşılan bir evde pasta yapmaya kalkmak büyük cesaret dogrusu ellerine salık harika görünüyor:)kıskanıyorum vallahi şu iştah kabartan toplantılarınızı.

Delfina ; 17 Haziran 2009 13:33  

Sayın Adsız,

Anladığım kadarıyla,siz de mutsuz olan azınlıktansınız.Birisini mutlu etmenin hazzını yaşamamış belki de hiç mutlu edilmemiş bir insansınız.

Sizin yazdığınız bu "seviyesiz yorum" bizi üzmez.Nunu kadar kişiliği sağlam,ahlakı düzgün birini tanıdınız mı hiç? O size kin duyacağına,sizden nefret edeceğine, size öyle bir iyilik aşılar ki neye uğradığınızı şaşırırsınız.

O nedenle, dünyayı güzelleştirmek için mücadele ettiğiniz konular her ne ise, bize adresinizi verin de anlayalım...

Delfina

beyaz mendil 17 Haziran 2009 13:58  

Nunu'cuğum,hakikaten çok güzel bir yüreğin var yaptıkların gibi yazdıklarında harika canım.Ellerine sağlık bu pasta da çok güzel olmuş.Sevgilerimle

made in funda 17 Haziran 2009 14:20  

herşeyi anladım da bu şeker hamurundan süsleri nasıl yaptın canım.inanılmaz bir kadınsın maşallah.ne güzel bir gün geçirmişsiniz...

hanife 17 Haziran 2009 14:32  

nunucum kelimenin tek anlamıyla tebrik ederim bu kadar kısa sürede böylesine güzel pasta yapmak eline sağlık ve şunuda belirmek isterimki blogumu yeni açmış olmama rağmen uzun yıllar takipteydim okadar çok şey öğrendim,sıkıntılı zamanlarımda ferahladım o yüzden diyorumki blogcu arkadaşlarımı çok seviyorum ve İYİKİ VARSINIZ

hanife 17 Haziran 2009 14:32  

nunucum kelimenin tek anlamıyla tebrik ederim bu kadar kısa sürede böylesine güzel pasta yapmak eline sağlık ve şunuda belirmek isterimki blogumu yeni açmış olmama rağmen uzun yıllar takipteydim okadar çok şey öğrendim,sıkıntılı zamanlarımda ferahladım o yüzden diyorumki blogcu arkadaşlarımı çok seviyorum ve İYİKİ VARSINIZ

Unknown 17 Haziran 2009 14:46  

BU YOĞUNLUKTA ELİNİN ALTINDA HİÇBİR ÖN HAZIRLIK OLMAMASINA RAĞMEN SEN YİNE HARİKASIN YİNE HARİKASIN ..
NEFİS GÖRÜNÜYOR CANIM..
ÇOK GÜZEL BİR GÜN BİR ANI OLMUŞ SİZLERE.. BELKİ BİR GÜN BİZEDE KISMET OLUR BULUŞMAK..
KENDİNE İYİ BAKMAN DİLEĞİYLE...

Tijen 17 Haziran 2009 14:52  

Yerim seni ben diyeceğim yanlış anlayacaklar. Demeyeyim onun için. Severim seni ben diyeyim. NuNuş, süslü saraylım benim. Şenlikli şakrakçana kadıncığım. İyi ki geldin canımın içi. Ortalık güllere, nergislere, krizantemlere, kelebeklerle kuşlara büründü, pembeli, sarılı, mavili...

Tijen 17 Haziran 2009 14:57  

NuNu'cuğum,
Yorumları okumadan geçecektim, iyi ki geçmemişim. Bir kendini bilmezin seni hiç tanımadan, yaptığın şeyin güzelliğini anlamadan yazdığı satırları gel bir yerlere atalım. En azından zihnimize kazımayalım. Sen pastayı getirdiğinde yüzlerimizde oluşan ifadeyi paylaşalım, sonra oturduğumuz masada bize pasta yedirmedikleri için banklara gidişimizi, senin unutmayıp evden getirdiğin incecik bıçakla kesip peçetelerimiz üzerine bıraktığın dilimleri yiyişimizi, hatta ondan da önce cami önüne mendil açmışcasına bekleyişimizi, sonra kucaklaşmalarımızı. Amaaan boşver, herkes herşeyi anlamaz ki be kuzum. Hayatta bir insanı mutlu etmekten daha önemli ne var ki? Sen değil bir onlarca insanı mutlu ediyorsun her gün, hatta yüzlerce. Daha ne?

dogada.blogspot.ru 17 Haziran 2009 15:58  

Nunu'cuğum renklerine bittim pastanın o telaş içinde nasılda bu kadar güzel bir pasta düşleyip hazırladın ellerine sağlık canım benim sevgiler

bir dilim bir tutam 17 Haziran 2009 16:08  

Iste müthis bir Türk kadini örnegi!!!!Bu kadar karmasanin,telasenin ve yoklugun ortasinda yoktan var etmeyi hedef yapan süper kadin!
vallahi pastanida görünce Almanlarin deyimiyle"sapka cikaririm"
SEVGILER NUNUCUM

Zerrin 17 Haziran 2009 16:14  

O kadar yoğun işinin arasında pasta yaptın ya helal olsun arkadaşım :))
Görünce çok şaşırdım. Ellerine sağlık. Lezzeti ve görüntüsü çok güzeldi. Kahkahalarla inlettik Fenerbahçe parkını.Ben çok keyif aldım.Çok güzel bir gündü. Tekrarlarına inşallah...

Sevgiler...

Narince 17 Haziran 2009 16:18  

Mutfak yok pasta var! Dostların güleryüzü var. Ne güzel, ne güzel...

Zehra Gürgen 17 Haziran 2009 16:24  

Nunum artık senin adın ATOM KARINCA NUNU bilesin.
Ben bunca karmaşada imkansız hiçbirşey yapamazdım.
Buluşmada olamadığım için üzülüyorum :(
ama elbet bizde biryerde buluşacağızİ? değil mi?

sevgiler güzel Nunumm..Atom Karıncam..

Adsız 17 Haziran 2009 18:24  

ya bukadar rahatsıZlık duyulacağını bilsem yazmazdım UNUTMAYIN YAPILAN BİR İŞ SANATSA SEVİYELİ ELEŞTRİLERE AÇIK OLMALIKİ OLGUNLAŞSIN BU ARADA ANLADIĞIM KADARIYLA BENİ YAŞITINIZ SANIP BİR NEVİ HIRS YAPMISSINIZ AMA BEN SİZİN TAHMİN ETTİĞİNİZ KADAR BÜYÜK DEĞİLİM SADECE DÜŞÜNCELERİM BÜYÜK BELKİ BİLMEK İSTERSİNİZ 14 YAŞINDAYIM HEPİNİZE SEVGİLER HOŞÇAKALIN.kardeşiniz olarak görün ve özürümü kabul edin.

ipek 17 Haziran 2009 19:30  

Nunucum, pastan enfes görünüyor. Valla o sıkışıklıkta harikalar yaratmışsın. Tadınında nefis olduğuna eminim. Hayranım bu enerjine.

meleginmarifetleri 17 Haziran 2009 20:38  

İşlerinde kolaylıklar diliyorum..
Nice güzel blog buluşmalarına diyorum.
Sevgiler.

Pembe Tatlar 17 Haziran 2009 22:31  

Canım pastan nefis gözüküyor özellikle renkleri şahane...
Bu kadar yoğunluğunun arasında bizlere vakit ayırdığın için tşkrlr canım:)

HUYSUZBALIK 17 Haziran 2009 22:50  

Nunucum sana inanamıyorum canım ya. Nasıl yaptın o güzelim pastayı. Ben evi normal halde iken bile yapamam. Keşke Avusturyada olmasa idim de ben de gelebilse idim. Yorumlara verdiğin cevaba da bayıldım. Sevgiler..

NuR 17 Haziran 2009 23:21  

Keyifli bir güne eşlik eden pasta çok şık görünüyor...muş tabiii:)) Ellerine sağlık, afiyet olsun, tadilat işlerinde kolaylıklar dilerim, rast gitsin, güle güle oturun.
Sevgiyle kal

Baharcicegi 17 Haziran 2009 23:53  

öncelikle evlilik yildönümünüzü kutlar daha nice mutlu huzur dolu yillar dilerim.
pastan cok güzel olmus cicekler kelebekler tam yaz pastasi olmus ellerine saglik

Ferkay 17 Haziran 2009 23:57  

Canım Nunum senin ve arkadaşların doğum gününü kutlarım. Bu güzel buluşmada bende çok bulunmak hepinizi tanımak isterdim böyle bir imkan bulamamak çok kötü.
Canım benim seni kocaman öpüyor birgün biryerlerde tanışma fırsatı diliyorum.
Sevgilerimle

Unknown 18 Haziran 2009 00:06  

hamaratmışsın vesselam.sevgiler,selamlar

boncuk mutfakta 18 Haziran 2009 00:23  

Nunucum sana maşaallah diyorum.Bu kadar işin arasında bravo.Cumartesi günü lütfen gelmeye çalış.Seninle tanışmayı çok istiyorumm.

lezzet sefasi 18 Haziran 2009 05:10  

Hepinizin adina cok sevindim.aranizda oilamyi cok isterdim ama lakin mesafeler insallah birdahaki sefere diyip kendimi teseli ediyorum.Hepinize kocaman sevgiler.

SOFRAM 18 Haziran 2009 08:17  

Nuray'cığım pasta harika, bu telaşenin içinde maşallah nazar değmesin, ellerine sağlık güzelim, yiyen herkese de afiyet şeker olsun.Çok hoş bir gün geçirmişsiniz.Gerçekten orada olmayı çok isterdim.
Canım boşver arada böylesi çatlak sesler çıkar, eğer kendine güvense kimliğiyle yazardı.Sanırım sanal alemde böylesi dostlukların , güzelliklerin kurulamayacağına inanan birisi.
Canım herşey gönlünce ve tüm güzellikler seninle olsun...
Sevgilerimle öpüyorum.

pasta evim 18 Haziran 2009 13:02  

NUNU'CUĞUM YAZILAN ONCA YORUMU VE KENDİ DÜŞÜNCELERİMİ SANA TEK KELİMEYLE ÖZETLESEM DAHA DOĞRU OLUR SANIRIM.
HARİKASIIIIIIIIIIIIIIN.

Adsız 18 Haziran 2009 13:26  

Valla çocuktan al haberi diye boşa dememişler. Çok doğru tespitler, şimdiki gençler harika Sen de eleştiriye daha nazik olsan fena olmaz hani... maşşşallah hemencecik döktürmüşsün işini gücünü aktivitelerini. Göründüğü kadarı ile otomotiv sektörüne uğramadan maaşını alıyorsun. Her gün o pastaları yiyip boşa uğraşmayın zayıflamaya, bence o pastaları yetiştirme yurtlarına filan götürün bi işe yararsınız. ahhhhhhh sanal alem aaaaahhhhhhh

Saliha 18 Haziran 2009 19:37  

nunum benım..hersyın cok guzel,samımıyetın,sevgın..nıce nıce yıllara eşinle bıraz gec oldu tebrıgım ama:( ayrıca evdekı ısler konusunda da kolaylıklar diliyorum...

dayanamadım, yazacağım..sayın adsızlar;(kendı kendınıze hakaret ettırıyorsunuz haberınız yok)..lafım once yukardakı yasının kucukoldugunu soyleyen kişiyeki ''ben fikrine saygı duyuyorum ama yaş ilerledikçe fikirler,ilgi alanları çoook değişiyor evladım bilesin'';
Kimileri sıyasetle,kimileri yemeklerle,kimileri dikiş nakışla,kimileri gezıp resım cekmek fiilleriyle ugrasıyorlar...okulunu okumak bir yana bence herkesin uğraştığı meşgale mesleğidir.Mesela ben öğretim üyesi olmama rağmen;resim çekmek,yemek yapmak,çiçek düzenlemek.. mesleğim gibidir dikkatinizi çekiyorum;siyaset,moda,alışveriş vs vs gibi ilgi alanları ilgimi hiç çekmez!!!!!1

Kimi saatlerce çalışır öğle ıznı dahi yoktur(bu lafım herhalde yetıstırme yurdundan cıkmayan yardımsever olup da herkesı buna zorlayan yukarıdaki adsız!!! denen kişiye),kimiside gıder işine 5 olmadan cıkar..kimisi ıstedıgı zaman ızın alabılır,kiminin aıle sırketıdır ıstedıgı gıbı haraket edebılır fakat buradakı onemli nokta şu ki;burada bır seyler paylaşılıyor dıye blog sahibinin sizinle özel hayatının noktasına, vırgulune kadar paylaşmak zorunda olmadığıdır!!!!!ve bir önemli nokta daha var ki kavrayabılırmısınız bılemem ama bir kişinin özgürlüğünün bittiği yerde baska kişinin özgürlüğü başlar;umarım anlatabilmişimdir....

Rahatsız olan kişi ;moda,magazin,dikiş,örgü, vs gibi binlerce bloga inceleyebilir..şahsım adına ben çeşitli ilgi alanlarında faaliyet gösteren blogları çokça ziyaret ediyorm fakat aldığım kültür ve terbiye icabı onlara; bu nedir yaaaa;hep dikiş dikiyorsunuz nebiçim blog bu bence biraz da yemek yapın olmaz ki canım veya bu siyasetle bır yere varamazsınız nebiçim görüşleriniz var sizi kınıyorum....yada bu yayınladıgınız resımler ne biçim olmuş brazda dikiş dikin demek yerine --ilgi alanım olmasa dahi--yaptıkları uğraşlara saygı duyuyorum ve terbıye çerçevesinde yorumumu istersem yazıyorum ..hee rahatsız olursam hıc yorum yazmıyorum...Erdem sahibi kendi fikrini zorla kabul ettırmek yerıne çeşitli fikirler içinde yaşamayı demokrasinin gereği gibi görür...

tabii ben bunca şeyi yazdım ama lafim anlayana.....

dantelistan 19 Haziran 2009 02:50  

bu kadar güç şartlarda bile böyle bir lezzet yaratmak yaptığınız işi sevdiğinizi kendinize olan güveni yansıtıyor tablo gibi harika görünüyor ellerine sağlık
ayrıca doğum gününüzü evlilik yıldönümünüzü kutluyorum nice sağlıklı mutlu yıllara
sevgiler

HÜLYA 19 Haziran 2009 08:32  

BÖYLE BİR DURUMDA ORTADA MUTFAK YOKKEN TENCERE TAVA VS. YOKKEN BÖYLESİNE HARİKA BİR PASTA İLE DOSTLARINA GİTMEK ONLARA NE DERECE DEĞER VERDİĞİNİN GÖSTERGESİ. ONLAR ADINA BENDE TEŞEKKÜR EDİYORUM SANA.. HARİKA BİR GÖRSEL ŞÖLENE DÖNÜŞTÜRMÜŞSÜN PASTA OLAYINI.. HARİKASIN NE DİYEYİM... HELE DE YORUMLARI OKUYUNCA NE KADAR SEVİLDİĞİNİ GÖRMEK BENİDE KEYİFLENDİRDİ.. BU BÜYÜK ŞANS ..BU ŞANSI GÜZEL KALBİN VE DAİMA GÜLEN YÜZÜNLE FAZLASIYLA HAK EDİYORSUN CANIM.. SEVGİLER KOCAMAN ÖPTÜM

durutarifler 19 Haziran 2009 11:24  

Süper Nunu .İmkansızkların içinde imkan yaratma.
Kocaman sevgiler.
Pasta da süper görünüyor bu arada

Primarima 19 Haziran 2009 12:15  

Sevgili Nunu sana bayılıyorum:)
Pastanda senin gibi yani harika...ellerine sağlık.

daimamutfak 19 Haziran 2009 14:23  

Ne güzel olmuş..Dostluk kazanmış gene..aranızda olmayı isteyere sevgilerimi yolluyorum. nunucuğum..

Hayat 19 Haziran 2009 15:33  

Sen, bende kendini görmüşsündür, ne mutlu bana bu güzelliği yansıtabilmişsem eğer...
Güzel bakışın, güzel görüşün için teşekkürler, hep böyle içten, cıvıl cıvıl, güzel kal, e mi?
Bu arada... hangi pasta güzel diye sormuşsun, seninki hem görüntü hem de lezzetiyle tam puan almıştır canım, sevgiler...
Aşağıdaki yazı Öznur Çolakoğlu'ndan alıntıdır, sana ve Yaşamayı sanata dönüştüren tüm gönül dostlarıma ithaf olunur. : ))

Yaşamayı sevmek...
(Devamı bende Nuray' cığım, bu aralar post gibi yorumlar yazmaya başladım, bu da öyle olmasın bari...) ;)

Hatice 19 Haziran 2009 16:39  

Nunucuğum mutfaksız da olsan keyifli bir güne eşlik eden şık bir pasta hazırlamışsın, evlilik yıldönmünü de kutluyorum, mutluluğunuz, huzurunuz daim olsun...

güzel bir hafta sonu diliyorum...
sevgiler...

MUTFAKISTAN 19 Haziran 2009 17:52  

canim nunucugum ben neler kacirmisim boyle .internet bugun baglandi nihayet hemen sana geldim
bulusmanizi coook kiskandim ah bende olsaydim dedim insallah baska bulusmalarda olurum.
Cok hos bulusmaniz harikasiniz
Evlilik ve dogum gununu kutlarim
mutluluklar dilerim
sevgiler....

MUTFAKISTAN 19 Haziran 2009 17:57  

Ayrica pastan harika olmus
supersin ellerine saglik

WarhaWk - Cenk 20 Haziran 2009 01:35  

Sevgili Nuray abla,
İstanbul buluşmanızda dostluk kazanmış.Sizin güzel enerjiniz diğer arkadaşlarınızla birleşmiş ve
anılar defterine eklenmiş.Ailece
Babalar Günü'nü şimdiden kutlarım.
Sevgi ve Saygılar,Cenk

Gülen Tezer 20 Haziran 2009 03:22  

Nunu'm; çok şey kaçırmışım çoook.
Sevgiyle ellerin dert görmesin diyorum.Ha bir de öpüyorum tabe :)

TAZE NANE 20 Haziran 2009 17:07  

Mutfağın güle güzel kullan.
Pasta harika.
İyi hafta sonları.
Sevgiler.

Stil Direktoru 20 Haziran 2009 23:22  

Tanımadığım ama yüreğimin titreten hüngür hüngür ağlatan bu kadına dut bahçesinden huzur dolu bir yaşam diliyor daima sağlığı için dua ediyorum.

Sen ve Delfişim çok özelsiniz benim yüreğimde. Sizleri seviyorum canlarım.

Mutfakda huzur dolu tariflerini yap birtanem.

Gülen Tezer 21 Haziran 2009 14:06  

Adsızlara yanıt verememiştim ama bu beni çatlatır.
Dikkat ediyorum da okuyucusu, yorumu, seveni, arkadaşı fazlalaşan blogcuların başına geldiğinden emin olduğum bu adsız yorumların sahipleri benim gözümde aynı kategorideler.
İsteyen istediğini okusun, sevmediğini de yok saysın.
Ben artık öncesine göre daha sakin olabildiğimden sözcüklerim de kısıtlandı ne yazıkki ama kızıyorum!Çok kızıyorum yine de..
Nunu'm sen sevgi dolu bir yüreğe sahip tatlı bir insansın.Üzülme tamam mı??
İlkokul 3. sınıftan sonra üniversite yazıma sonradan hatırladığım bir şey daha ekledim.Sen bilmezsen gözüm arkada kalır:

Sen daha; öğretmeninin isimlerinizi öğrenmek için yakanıza isim kartı takma nedenini öğrenince 'yoksa sende alzheimerda mı var' diyen adamsın.Ne üniversitesi?

Hadi gül, güzel gülen kadın..

Bir Dut Masalı - nUnU 21 Haziran 2009 14:45  

ADI OLAN !
VARLIĞI OLAN !
KİMLİĞİ VE KİŞİLİĞİ OLAN !
HER ŞEYDEN ÖNCE SEVGİSİ OLAN
CAN ARKADAŞLARIM..
GÜZEL GÖNÜLLÜ DOSTLARIM :

HEPİNİZİE TEK TEK ,
TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUM .

*
GÜLENciğim..
beni son cümlenle kahkahalara boğdun canım benim.
( nasıl unuturum o lokumu :)
varol canım benim. öpüyorum o küçük DEV adamı ! :)

neseersoy 21 Haziran 2009 21:47  

Ahhh o toplantıda olmayı bende o kadar isterdimki , ama maalesef sağlık sebepleri yüzünden evden adım atamadım uzun süre , neyseki artık iyi olma yolundayım.Facebook ta fotoları görünce çok hoşuma gitti , herkesin yüzünde güller açıyor ve mutluluk saçıyordu.
Bu arada Nunucum seni canı gönülden tebrik ediyorum , öyle bir ortamda bu kadar güzel bir pasta hazırlamak herkesin harcı değil, ellerine sağlık.
Sevgilerimle.

MASALA SESLENENLER....

Yükleniyor...

ESKİ MASALLAR (arşiv)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP