HAYATI UNUTMAYIN LÜTFEN !!!!!!!

>> 21 Temmuz 2011 Perşembe


HAYATI UNUTMAYIN LÜTFEN !!!!

:))))
Dinleniyorum bu aralar... Ruhen, bedenen, insan olarak, arınarak, yeniden yapılandırmaya gayret ediyorum hayat inşaamı !
Aylardır, sükunetle, keyifle, sakin ve kararlılıklarla yaşadığım bir 4,5 ay var.

Bu süreçte son 2 yıldır ! farkındalığımdan kaçan sayısız güzelliklere geri dönüş yaparak, iç dünyamdan dışıma , hatta tüm yakın çevreme taşıyor tüm gördüklerim !!! Hani Masalımın (bloğumun) kapalı olduğu aylardan bahsediyorum.
Nasıl bir vazgeçişse yıllarca görmezden gelip, oysa vazgeçilmezlerimdi dediğim pek çok şeye geri dönüş yaptım usul usul !!! ...
Uzuun bir uykudan uyanmak gibiydi, pas tutmuş, silinip gitmeye yüz tutmuş onlarca şeydi bunlar..


Öyle zamanlar oluyor ki ,hayatta her şeyin sıralaması yer değiştiriyor, bunuda görmüş oluyoruz böylelikle ! Her şey tekrar eski sırasına girsin dediğimizde de , hiç bir şey eski halinde ve lezzetinde olamasa da, bizler illaki o kurulu sıralamaya dönüş yapmakta ısrarlı olabiliyoruz ! Bende inatçı ve ısrralı bu huyumdan ödün vermiyor, uzak kaldığım her şeyin ! acısını özlemle, sakin sakin sadece ve sadece kendimce yorumlayarak kendi özüme yolculuklar içerisinde yürümeye devam ediyorum bu aralar.

Peki bu masayla ne alakası var ? diyeceksiniz şimdi ? :)
Blog yazmazken siz dostlar, izleyenler , izleyemezlerden olunca ! :) blog davetli gözüksede, davetiye alamayınca ! yüzleeerce mail bombardımanına tuttunuz beni.
Ben O yukarda yazdığım kendi yolculuğum sırasındayken, kendimi yaşarken ! Özellikle Face sayfasından büyük baskılar görürken !! :=)) bir kaç mailde yazılanlar çok duygulandırdı beni. İlaç gibi, çiçek gibi insanlarsınız sizler.. Teşekkür ederim.


Bir kaç kez daha okuyup, bahçeye indim, sıcaklardan azalmış :( güllerimden, ortacanlarımdan en taze olanları seçip, vazoya yerleştirdim, çayımı demledim, en sevdiğim ortanca desenli yeni masa örtümü serdim , en sevdiğim fincanlarımdan birini alıp çayımı doldurdum, bayıldığım lime dilimlerimi çayımın içine misafir ederek oturdum PC başına. Haa birde bıscottiyi de unutmayalım ( 1 adet olsada :)
Başladım Face B. sayfamdaki dostlara face. notu yazmaya :) ( bilenler biliyor :))))
Ama bilmedikleri tek şey var, Blog aktif olmasada günlüğüm olarak aktifti elbette !!
Gördüğünüz , okuduğunuz gibi her şeyi olabildiğince buraya aktardım zaman zaman. Sadece yayınlamadan , kaydettim ! Tarihlerden malumunuz !
İşte bu resim o güne ait , blogger arkadaşlarıma hitafen toplanmış çiçeklerdi..
ÇÜNKÜ BEN GÜZEL ŞEYLER YAŞIYORUM DOSTLAR....
Mutlaka ertelediklerinizi, artık olmaz dediklerinizi, benden geçti !! dediklerinizi tekrar gözden geçirmeye ne dersiniz ? İnsan ne çok üzülüyormuş vazgeçtiklerine

:(( uçup gidiveren yıllara, bile bile, göz göre göre olmadıklarına ! ve daha neleeer nelere ..


NuNu nuz der ki ;

ARTIK '' HAYATI UNUTMAYIN LÜTFEN '' ..

YAKINLARDA DÖNECEĞİM AZ DAHA SABIRRR .....
SEVGİLER...

0 yorum:

MASALA SESLENENLER....

Yükleniyor...

ESKİ MASALLAR (arşiv)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP