EYVAH !! YEMEK YANDI , OCAK BATTI :) MASALDA :)

>> 5 Haziran 2011 Pazar

Lale konseptli masamız



lale formu verdiğim sarı biberli mevsim salatası



vişneli tiramisu



lale kalıplı zencefilli kurabiye ve muzlu taröletler / altta ise su böreği ve yoğurtlu patates salatası


Bir kadın düşünün, hiç aksesuarsız, takısız olabilir mi dersiniz ? Olmaz elbette, Anadolu kadınımız bile hiç birşeyi olmasa , başındaki, o şahaser oyalı yazmaları, allı dallı basmalarıyla gözlere yeter !
Benim de takı merakım bilenlerin malumudur efendim, heleki tuğra , lale ve inci konseptli gümüşse mevzuu bahis, dünya durur. Nerde görsem al beni demişse şayet , iç sesim çoktan al onu diye seslenmiştir .
Abartısız ! bir mağaza bile açabilirim elimdekilerle, hani, o derece.
Sadede gelirsek, sevgili blogger arkadaşımız Gönül ( eyvah yemek yandı, ocak battı)taze gümüş takı ticaretine atıldı :) İlk müşterileri olarak siparişleri vermeye başladık bile ,ama hepsini bir arada görelim diye, bir gün evde olduğum güne denk getirip tezgahı bizde açtık..Aman tavsiye ederim irtibata geçin kendisiyle efendim !
Malum güzelim mayıs ayının ilk haftasındayız, Lale zamanındayız yani.. Ee.. madem Gönül geliyor, Madem lale devrinden kalmayız, o halde masamın konsepti kendinden hazırdı.
Emin olun çok doğaçlama oldu herşey..
Sevgili Gönül kadar bende çok mutlu oldum hazırlarken..
Yıllaaar önce bir mağazadan aldığım lale desenli masa örtümü çıkarıp, seriverdim efil efil masaya , üzerine lale formundaki şamdanları koyup mumları hazır ettim , tabakları dizdim, tabiiki de lale desnenliydiler :) peçeteler ve tepside lale desenli bu arada :)
Vazoyada 3 adet lale yerleştirip Sevgili Gönül'ü beklemeye başladım.. Nihayet Zil çaldı , sıcacık karşılaşmalar, sohbetler eşliğinde masala , Keyif ve enerjiyle başladık, sohbetimize kahveler eşliğinde ,lale şeklindeki çikolatalar, Yunanistan'dan aldığımız sakız likörü, sakızlı lokum ikramlarıyla muhabbete dem attık, Gönül çok mutlu, çok keyifliydi, habire, ''ah nunucum sırf banamı özel bunlar '' dedi durdu :))) Tabii kide sana , bana, masala, hepimize özeldi.

Öyle bir sohbet başladı ki, çay saatini aştık, gümüşler benim aklımı başımdan almaya yetmişti,
alel acele çay saatine geçiş yaptık, Gönül masasanı hayranlıkla, kıyamıya kıyamıya izledi uzun uzun :)) her şeyi aslında beraber sevdik,
Veda zamanı geldiğinde, benim inciden enfes takım setim, başka yeni bir siparişim daha olarak çok sevgi dolu ayrıldık..


Tüm zahmetlerine ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER EDİYORUM SEVGİLİ GÖNÜL... Biliyorum ki, Her güzel Olumlamayla , her gününe derin zenginlikler katacaksın...Hayat hepimize gülümsesin.

HEPİNİZE SEVGİLER DOSTLAR.

1 yorum:

NzlGl 12 Ağustos 2011 12:50  

Ahhh ne özlemişim yazılarınızı , fotoğraflarınızı

iyiki geldiniz......

MASALA SESLENENLER....

Yükleniyor...

ESKİ MASALLAR (arşiv)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP