TARİFİ VERMİŞTİM (Kurabiyelerim bölümüne bakınız )
Mutlaka pastacılıkta kullanılan pudra şekeri kullanın.( benim o gün kullandığım ev tipi idi ne yazıkki)
yoksa böylesine kalın, pütürlü ve mat renkler ortaya çıkmakta :(
© Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008
Back to TOP
6 yorum:
Ellerinize sağlık ve tavsiye için çok teşekkürler...
candancığım,
rondodan geçirsem de fayda etmiyor.
ben o gün defalarca geçirdim zaten. kristaller kalıyor içinde ne yazıkki.
sevgiler
Canım benim muhteşem olmuşlar hatır
latman için çok teşekkür ederim.Mutlu haftalar,kocaman sevgiler...
SAĞOL DERYACIĞIM..
SANA DA KOLAYLIKLAR DİLERİM CANIM.
Çok güzeller.
Bayıldım görünüşlerine.
Sevgiler......
taze nane,
çok naziksin tatlım..
tadı emin olki güzeldi.
lakin çok zorladı beni pudra şekeri :((
Yorum Gönder