BİR DUT MASALI 11 YAŞINDA

>> 15 Haziran 2019 Cumartesi

    MERHABA SEVGİLİ BLOGGER ALEMİ VE SEVGİLİ TAKİPÇİLER   Ne kadar çok sey degişti..ne kadar da çok sey oldu.. hiçbirinden bahsetmeyeceğim..hepimizin yükü yeterince  agir....oysa hepimiz bu mecrada günlük tutarcasına  birbirimizden haberdar olur, adeta dostlukla paylaşırdık. kopmadığım çok sevdiğim Blogger canlar ınstagram ve gercek hayatta her daim birlikteyiz.. ama yine de bazı şeyler eksik hep...teknoloji hızı başdöndürücü..faydaları kadar zararları da  var elbet.ben hepimiz için  faydalı taraflarını tercih ediyorum ...her seyin bu denli hızla   güncellenmesi hoşuma gidiyor..sosyal medyaya hep hayrandım..favorim illa ki instagram..ama Masalı sevdiğim kadar sevdalı degilim ..Şoyle bir arkama yaslanıp  baktım...11 yıl olmus ..Şaşkımım. Nasıl güzeldik.. nasıl güzeldiniz.. Senelerdir sayfalarınızdan HİC Haberim yok....bana çok şey katan Blogger hayatım..Bloglar ,  her zaman tazecik anılarla kalbimde. hiç aklımdan çıkmaz 11 yıl öncesi....Issısz sessiz de olsa..sene de bir gün de olsa bu sayfa hayatımın en güzel masalı...Bugun aynı zamanda 36.evlilik yıldönümüümüz....36 sene önce 1 tabak dut ile atılan imzalar...Masal olan hayat.....Masalıma ortak olan binlerce kalp..Hayatın en büyük lutfudur..Hepınıze ayrı ayrı sevgılerimle..

9 yorum:

Nilgün Torunoğlu 17 Haziran 2019 12:59  

Ben usul usul ara sıra yazıyorum, bloğumu hala çok seviyorum. İnstagram başımı döndürüyor benim ...
Hem bloglar olmasa Dut Masalı’nı nereden bilecektim ?
Seviyorum seni , sizi 💓

Adsız 20 Ağustos 2019 18:07  

Deli gibi blog okuyup çok şey öğrendiğim günleri özlüyorum, çok emek verilmiş nice blogu takip ediyordum. Sizin incelikli bakış açınızla, gezdiğiniz mekanları okumak çok güzel. Sizin tariflerinizden kızımın doğumgününe ikramlık hazırladım ve çok beğenildi, sırada telefonuma kaydettiğim frambuazlı içecek tarifinizi uygulamak var (Züleyha)

Bir Dut Masalı - nUnU 14 Aralık 2019 15:44  

Nilgün Torunoğlu

sevgili nilgüncüğüm hersey zamana yenik düşüyor..bu ruhu canlandırmak bana göre imkansız ..zira teknoloji basdöndürücü bir hızla ılerliyor..en mutlu olduğum sey ıse sizleri tanımak..bu mecrada küçücük bir yere sahıp olabilmek..cok tesekkurlerimle

Bir Dut Masalı - nUnU 14 Aralık 2019 15:47  

sevgili Züleyha merhaba

çok mutluluklar duydum bir kez daha..bu ruhu cok seviyorum..kızınıza nice güzel yıllar diliyorum..teşekkür ederim

Unknown 27 Aralık 2019 10:07  

Bende özledim. Sabah is yerimde daha mesai başlamadan en sevdiğim blogları takip etmeyi sanki ailemden birinden ye ı güzel haber almış gibi sevinmeyi. Ben de çok şey öğrendim bazen yeni bir tarif bazen güzel bir bakış açısı. Keyifli güzel o zamanları çok özledim hem de çok

Unknown 27 Şubat 2020 16:23  

Ben de bloğunuzu yıllardır severek takip edenlerdenim. İnstagram adresinizi bulamadğım için malesef oradan takip edemiyorum. Sadece senede bir kez buraya yazdığınız yazıyı görebiliyorum. Rica etsem instagram adresinizi yazabilir misiniz.
Sizi yıllarca çok severek takip eden bir kardeşinizden sevgiler..

Şiirler ve güzel sözler 28 Şubat 2020 19:52  

Özlenilmez mi blog hayatı üstelik bu anıları içeriyorsa... Sevgiler bizden efem .

AsOrTiK 2 Temmuz 2020 22:24  

ah nunu'cum bir bakıp eski günleri anayım dedim yeni yazılarını gördüm, mutlu oldum. nice mutlu yillariniz olsun:)
sevgiler kucak dolusu...

MASALA SESLENENLER....

Yükleniyor...

ESKİ MASALLAR (arşiv)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP