BLOĞUMA DOKUNMA !!!!!

>> 2 Mart 2011 Çarşamba

BLOĞUMU YEDEKLEME ŞANSI DAHİ YARATAMADAN KAPATILIP GİTTİ...
MİLYONLARCA BLOGGER BU TALİHSİZLİĞİ YAŞIYOR !
Her türlü sansüre elbette karşıyız !

5846’nci no’lu kanunun esnekliğinden mütevellit, 1 Mart 2011 günü, Google’a ait olan ücretsiz blog servisi Blogspot, Digiturk grubunun açmış olduğu dava sebebiyle erişime kapatılmıştır. Süper Toto Süper Lig’in yayın haklarının sahibi olan Digiturk bu davada, korsan olarak LigTV yayını yapan kişilere karşı kendi haklarını savunmak amacıyla hukuki süreç başlatmıştır. Ancak ilgili kanun gereği yasaklamaların, sitelerin adresleri ve alt-domainleri üzerinden değil; IP adresleri üzerinden yapılması sebebiyle Blogspot’a ait birçok ilişkili IP aralığı erişime kapatılmıştır. Böylelikle de binlerce blogger’ın kişisel sitesi sansür kurbanı olmuştur. Bazı bloglara bazı anlarda girilmesinin sebebi ise aynı IP üzerinde birçok blogun yer alması ve aslında her IP’nin yasaklanmamış olmasıdır.


DİLERİM YAKINDA YİNE BERABER OLABİLİRİZ...

http://www.facebook.com/#!/blogumadokunma
Buraya üye olun lütfen..

Şimdi deneme yapıyorum,resim yükleyemiyorum !!
Sizinle haberleşebilmek adına, bu kadarcık olsada umarım yayınlayabilirim
sevgiler..

3 yorum:

emine 2 Mart 2011 13:48  

Merhaba! Problem yasayan arkadaslar benim sayfamda olan çözüm yolunu deneyebilirler. http://eviminkosesi.blogspot.com/2011/03/blog-magdurlari-icin-cozum.html Isinize yaramasi umudu ile.. Emine

nesrin 2 Mart 2011 14:21  

Ben bütün blogunuzu oldugu gibi görebiliyorum. Yurtdisinda oldugum icin sanirim. Umarim bu karisiklik bir an önce sonlanir. Sevgilerimi yolluyorum. Habersiz birakmayin.

mutfagabuyrun 2 Mart 2011 20:24  

yorumu okuyabiliyorsan dns yi değiştir canım.ozaman giriliyor.

MASALA SESLENENLER....

Yükleniyor...

ESKİ MASALLAR (arşiv)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP