HAVUÇLU, ÜZÜMLÜ PİLAV

>> 21 Temmuz 2011 Perşembe





HAVUÇLU- ÜZÜMLÜ PİLAV

2 Sb. prinç
2 Yk. kuş üzümü
1 havuç rendesi (ince)
2 yk sıvıyağ, 1çay kaşığı tereyağ
tadına göre çekilmiş karabiber ve tuz
3 sb su

Ilık tuzlu suda yarım saat bekletilen prinçler, iyice durulanıp yıkanır- süzülür.
yağda bir kaç dakika kavrulup, üzerine suyu havuçu ve diğer malzemeleri eklenip demlemeye bıralıkır.
Böylelikle güzel bir yaz pilavınız ikrama hazır olarak ,sofralardaki yerine hazır hale gelir.
AFİYETLER OLSUN.

0 yorum:

MASALA SESLENENLER....

Yükleniyor...

ESKİ MASALLAR (arşiv)

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP