28 Şubat 2009 Cumartesi

CİCİBEBELİ BİR GÜN :)

Serpilin masası
BAL BADEM URAS'ımız (tüpçü O tüpçü :))
TARİFİ



Artık haftada birde olsa evcilik oynamaya başladım. Akrabalar ,arkadaşlarım-eş-dost , beni alıp kaçırıyorlar ufak ufak.. Hatta artık bana '' hadi bakalım hazırlan ATTA GİDİYORUZ ^^ diyenler bile var :)))))
Bu değişiklikler, ev ortamından sonra bana harika geliyor tabii takdir edersiniz ki.
Geçtiğimiz hafta başında, ben ve akrabalar , en büyük dayımızın ve BİRİCİK yengemizin biricik kızları Çoookk sevdiğim yeğenimiz SERPİLciğimdeydik. İyiki süt izni devam ediyorda, ogün O nuda görebildik.
Serpilim biryıl önce anne oldu ,hemde tüpten bir oğlu oldu :)))))))))
O kadar dualarla geldiki bize URAS'ımız, hepimizin göz bebeği ,neşe kaynağı adeta. Bal tatlısı, ciğer paresi, CİCİBEBEM BENİM ''O'' . ( MAŞALLAHHH.. )
NuNuŞu DA giderken, maviş CİCİBEBESİNE ev yapımı tatlı yaptı. Hemde CİCİBEBELİ :))
Nede olsa oda artık büyüdü aramıza katılıp, soframızın neşesi olacaktı. ANNESİDE BİZE: ÇOK SEVDİĞİMİZ KISIR - BÖREK VE KEKLER YAPMIŞTI SAĞOLSUN.
Yarın da kısmetse URAS'ımızın ilk yaşını kutlayacağız.
Allah nerde varsa, tüm anne olmak isteyenleri nasiplendirsin diyor hepinize sevgilerimi iletiyorum.. Evlatlarımıza hayırlı yaşlar,bol şanslar diliyorum aynı zamanda.

iyi hafta sonları arkadaşlar.. çok sevgiler..

** MAŞALLAH DEMEYİ UNUTMAYIN EMİ CİCİ TEYZELERİ :))

VİŞNELİ - BİSKÜVİLİ- PUDİNG TATLISI




2 pk. vanilyalı puding
Süt,
1 Lt. vişne suyu
1 pk. cici bebe bisküvi
vişne taneleri


Bisküviler borcama yayılır.
Üzerine 1 PK vanilyalı puding tarife göre hazırlanır sıcakken dökülür.
Soğuyunca:
Diğer bir tencerede vişne suyu ( süt yerine )- VANİLYALI DİĞER PAKETLE PİŞİRİLİP,
İÇİNE vişne taneleri atılıp ,bir kez karıştırılıp,
soğuK pudingin üzerine dökülüp soğutulur.
Üzerine çikolata taneleri serpilip servis yapılır.

AFİYET OLSUN.


** Ben dondurucumda sakladığım vişne suyunu ve tanelerini kullandım.
** pudingi ise göz kararı nişasta ve un- şeker vanilya aroması ile hazırladım.
** Vişne peltesinide vişne suyuma yine nişasta-un-şeker ve taneler atarak evden ve elden hazırladım.
** Hazır paket genelde kullanmıyorum !!!!!

26 Şubat 2009 Perşembe

ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN !!! :))))


Masamız,

14 şubat kurabiyeleri
Çikolata soslu ebruli kek

peynirli gül börek

Tavuklu yeşil salata (masada)- Patates salatası



Sevgili Arkadaşım İLKNUR'la 14 şubat öncesi bir gündü. Hava koyu karanlık ve çok soğuk, ama arkadaşlığımız sıcak ve samimi idi :) (resimlerin rengi için üzgünüm havadan )
Ona çok sevdiği kurabiye ve keklerden yapıp hazırlamıştım. Çünkü çok sevgili oğlu ALİ bayılıyor bunlara.
Kendisi yarıyıl tatilini ailesi ile berebar dağda geçirdikten sonra,kısa bir İzmir Alaçatı turu daha yapıp,sevgili yeğeni ceylan ve kardeşi İpek'i görüp dönmüştü. Şeker Ceylan'ı Ve Annesini hatırlıyacaksınız sanırım.
Dönerkende Alaçatıya uğrayıp , benim Kendini bahçe sanan balkoncukumun yaratıcısı CINGIL'ada uğramadan edememiş üstelik bana nazar boncuklarıyla bezeli harikaa bir kapı süsü ve çoook sevdiğim masamızdaki çiçeklerimden getirmişti.
Çok severek kullandığım bu cici hediyemi ve O günü sizlerle paylaşıyor birazda geç yayınladığım için özür diliyorum arkadaşımdan.

Hayatınızdan dostluk -sevgi ve çiçekler eksik olmasın..
* * TARİFLERİ VERMİŞTİM ÖNCEDEN. Kurabiye- börek- kek bölümünden görebilirsiniz.
ÇOK SEVGİLER..

25 Şubat 2009 Çarşamba

GÖZÜMÜZ AYDINN...... :)

DAMAK TADIMIZ YAYINDA...
GÖZÜMÜZ AYDIN.

EMEĞİ GEÇEN ÇOK ÇOK KIYMETLİ ARKADAŞIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜRLER ( açıklanacak) ? :)


YENİDEN MERHABA GÜLCÜĞÜM :)

24 Şubat 2009 Salı

LÜTFEN OKUYUNUZ. !!!!!


ARKADAŞLAR MERHABALAR.
ÇOK SEVGİLİ DAMAK TADI GÜL ARKADAŞIMIZIN BLOĞU TAMAMEN BİR YANLIŞLIK SONUCU SİLİNMİŞTİR :(
BLOGGERDAN DEĞİL,
GMAİLDEN SİLİNMİŞTİR. DOLAYISI İLE SAYFAYA VE BİLGİLERE TEKRAR ULAŞILMAYA ÇALIŞILMAKTADIR.
BU DURUMA MÜDAHALE EDECEK BİLGİ DÜZEYİNDE ARKADAŞLARIMIZ VARSA LÜTFEN BANA ULAŞINIZ. KENDİSİ BURADAN da TAKİP EDİYOR YAZILANLARI.

damak_tad@mynet.com (ulaşabilirsiniz)

TEŞEKKÜR EDERİZ
.

Çok Sevgili Damak Tadı'm Gül'üm.
Her ne yaşanırsa yaşansın, hatalar bizim içindir. Hiç bir şey çaresiz değil,bir yere kadardır sadece.
Bu işte başarılı olamaz ve sayfanı geri alamasakda, her ne olursa olsun bir başka GÜL KOKAN sayfandan bizlere sesleneceksindir.
Yeri dolmaz arşivlerini hepimiz hafızalarımıza zaten kazıdık. Bizler (yeni blogcular) seninle feyz almış, senin gibi olmaya çalışmışızdır. Biliyorum elbette her sayfanın yeri ve tadı ayrı. SONSUZ SEVGİN , FEDAKARLIĞIN ve SONSUZ İNSANLIĞINLA
LÜTFEN BİZLERE ÖRNEK OLMAYA DEVAM ET.
ET TIRNAKTAN AYRILMAZMIŞ, ÖZLEMLE BEKLİYOR OLACAĞIZ.

Bir Dut Masalı VE TÜM DOSTLARIN ADINA SANA SONSUZ SEVGİLER ARKADAŞIM..........

nUnU mArKa, PORTAKAL SOSLU ÇİKOLATALI KEK



NUNU MARKA PORTAKAL SOSLU ÇİKOLATALI KEK

3 yumurta
1.5 sb şeker ( 1-sb da olur )
1/2 sb sıvı yağ
1 yk tereyağ (erimiş)
1 sb süt
1 küçük portakal suyu
1.pk vanilya
2 dolu yk kakao
biraz portakal kabuğu rendesi
2 damla portakal esansı ( varsa )
1.pk kabartma tozu
bir fiske tuz
2.5 - 3 sb kadar un
çikolata parçaları ( ben kahve dünyasından kuvertür perçaları kullandım )
üzerine de bir miktar damla çikolata ( sırasıyla karıştırıp 170* pişiriniz)

PORTAKAL SOS

2 sb portakal suyu
1 tatlı kaşığı nişasta
2 tatlı kaşığı un
2 dolu yk şeker
1-2 damla portakal esansı (varsa )

HEPSİNİ SOĞUKKEN KARIŞTIRIP,KISIK ATEŞTE TOPAKLANMADAN PİŞİRİP , ILIK
HALDEYKEN,PİŞMİŞ SOĞUMUŞ KEKİN ÜZERİNE SERVİS EDİNİZ.


* Bazı arkadaşlar sormuşlardı ''NUNU MARKA '' ne demek diye ???
Arkadaşlar :
tarifini deniyerek, kendi yarattığım !! başka yerde bilinmeyen !! BULUNMAYAN !! çoğu tariflerime bu adı vermiş bulunmaktayım. Elbetteki benzerleri olabilir, ama bu benim yaptığım halidir. Bu sos Valide sultanıma ait Aslı portakal peltesidir tabii. Ama kek üzerinde, İLK KEZ KULLANIYORUM.  BAŞKA EŞİ YOK !! Bilgilenmek isteyen arkadaşlara sevgilerimle..*

Çok çok seveceğinizi biliyorum. Çikolata ve portakalın eşsiz aroması ile olağanüstü bir tarif çıkarttım sizler için... Hem kekin hemde sosun pişme aşamasında insan hiç mutfaktan ayrılmak istemiyor.. Öylesine keyifli bir koku yayılıyorkiiiiiii .................

HEPİNİZE ŞİMDİDEN AFİYETLER OLSUN...

23 Şubat 2009 Pazartesi

BİR DİKİLİ AĞACIM YOK DİYENLERE :))))



PATATESTEN YILBAŞI AĞACI

1.5- 2 KG haşlanmış ezilmiş patates.
2.yk zeytinyağı (fazla konursa ağaç , eriyerek çökme yapıyor )
tuz,
bol limon suyu.
nar taneleri ( kırmızı güzel duruyor )
dereotu - çok TAZE olmalı mutlaka !!!
(önceden ayıklanmış ,sapları kısaltılmış ve nemsiz olsun.!! )
Ayrıca limon ve yağ ayrı sos hazırlayınız servis anında dilimlenmiş salata üzerine
gezdirmek için.

Ben uygun kalıp kullandım.
Yoksa siz huni şeklinde rendelerinizi kullanabilirsiniz. (FOLYO VE STRECE SARARAK)
ve hatta elle huni formu verip ,
aşağıdan başlayıp, tek tek dereotlarını saplıyarak ,yukarıya kadar gelin.
Aralarına en kırmızılarından iri nar tanelerini serpiştirin.


Merhaba arkadaşlar, günlerdir farkındayım, yazıyorsunuz, soruyorsunuz :)
Çok sevdiğinizi biliyorum bu cici yılbaşı çamını. Ben geç yayınladım ne yazıkki,
ama yinede sofralarınızda yerini alabilir.
Benim evimde yılbaşı ağacı alışkanlığım yoktur. Ama sofralarımın her türlü tutkuları yerine getirdiğini söyliyebilirim elbette :)
Yabancı sitelerden çam ağaçlarını görüp etkilenmemek mümkün değil !!
Bende çok sevdiğim patates salatasını hemen yapmak istedim. İnşallah diğerlerini de fırsatım oldukça yayınlıyabilirim sizlere.
Bu cici salata bir hayli zaman alabildiği için, salatanızı çok önceden hazırlamalısınız. Dereotları sıcak ortamda yumuşama yaptığından servise yakın zamanda buzdolabından çıkarınız.

HEPİNİZE ,İLGİNİZDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDER...
NİCE YEŞİL , IŞILTILI GÜNLER DİLERİM...
( BAHARDA ELİ KULAĞINDA ... )

PORTAKAL YATAĞINDA, KEREVİZ SALATASI




Dilimlenmiş portakalların üzerine,
1 rendelenmiş kereviz, yoğurtla karıştırılıp, sarmısak eklenip,
portakalların üzerine kaşıkla servis yapılır ,üzerine maydanoz veya dereotu konur.
* biraz yoğurt az, kereviz fazla olursa sulanma yapmıyor, akmıyor !! *

YENİ YIL KURABİYELERİ




TARİFİ VERMİŞTİM (Kurabiyelerim bölümüne bakınız )

Mutlaka pastacılıkta kullanılan pudra şekeri kullanın.( benim o gün kullandığım ev tipi idi ne yazıkki)
yoksa böylesine kalın, pütürlü ve mat renkler ortaya çıkmakta :(

22 Şubat 2009 Pazar

2008' DEN SOFRALAR - 2


Masamız,

NUNU MARKA,portakal soslu çikolatalı YILBAŞI KEKİ (tarif verilecek)

YILBAŞI AĞACIMI NASIL BULDUNUZ :) ??
Patates salatasını çam ağacı yaptım kalıpla.nar ile süsleyip, dereotu ile çam iğneleri formu verdim. (tarifi verilecek)
:(
yılbaşı kurabiyeleri :(

portakal dilimi üzerinde,kereviz salatası
pazılı talaş böreği (yufkadan)

Yine 30 yıllık eski okul arkadaşlarımdan sevgili Gülbin, Selma ve Sevgili Banu ile geçen bir cumartesi gününden geriye kalanlar..
Çok cici bir gündü, tek problem kurabiyelerin üzerini hazırlarken,ne yazıkki pudra şekerimin kalmayışı oldu.Ev tipi pudra şekeri ise çok kalın olunca sonuç böylesine felaket,renklerde mat oluyor. Ama tadı ve kokusu ile o günün en sevilenlerinden olmayı başarmışlardı yinede.
Giderken tek tek dağıttım kendilerine. (kurabiye hamuru tarifimi vermiştim )

BENDE HER BİRİNE TEKRAR TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYOR,KEYİF DOLU NİCE YILLARDA BERABER OLMAK ÜZERE,SEVGİLERİMİ SUNUYORUM.

ELMALI ÖRGÜ MİLFÖYLER









ELMALI ÖRGÜ MİLFÖYLER ( 6 KİŞİLİK )

6 adet kare milföy
3 orta elma rendesi ( her yarım elma bir milföy için )
arzuya bağlı tarçın ( 1 çk)
3 yk şeker (tadına göre)
pudra şeker ( üzerine )

1 yumurta sarısı ( üzerine sürülecek )
elma, tarçın ve şeker pişirilip, soğutulur.
milföyler her iki yanlarından, kesikler atılarak hazırlanır.
ortalarına elmalı harç konur,
her iki taraftan bir şerit alınıp üst üste kapatılıp yapıştırılır.
üzerine yumurta sarısı sürüp, 175* pişirilir.
tamamen soğuyunca üzerine pudra şekeri serpilir.


Bu tarif yine emektar tarif defterimden bir alıntı.

2000 senesinde YEMEK ZEVKİ adlı Pınar Altuğ'un sunduğu programda çok beğenerek almış

ve yıllardır her meyveyle denemişimdir.Çok acil zamanlarda benim de ilk yardımcım milföylerdir.

Çok beğeneceğinizi umarak, arşivlerime ekliyorum.

SEVGİLER.. AFİYETLER OLSUN HEPİNİZE..


19 Şubat 2009 Perşembe

2008 'DEN SOFRALAR- 1 :((

SOFRAMIZ,
YILBAŞI KURABİYELERİ

ELMALI ÖRGÜ MİLFÖYLER
HALAMIZIN EŞSİZ SU BÖREĞİ
MERCİMEK KÖFTESİ
KEREVİZ SALATASI
PASTIRMALI-DİL PEYNİRLİ BÖREK (tarifi)


Yeni yılın son haftasına girmiştik, uzun zamandır keyifsizdim, bayramdan beri pek nefes aldığımı söyliyemem, çünkü rahatsızlığımın evrelerini yaşamaya başlamıştım....
hayatımın en zor hazırlıklarını yaptığım dönemdi desem yanlış olmaz sanırım.
O gün öylesine baş ağrım vardıki (NEVRALJİ)ilaçlar banamısın demiyordu. Sabah erkenden bloğuma ,kenarda bekleyen son postumu atmıştım. Düşündüğüm menüyü iptal edip ,pratik bir şeyler düşünmek zorunda kalmıştım.
Misafirlerim akarabalarım dayı kızı ve onun kızları yeğenlerim ve halamızdı. Yeğenlerim okuduğu ve çalıştığı için her ikisinin boş gününe getirmiştik. Jale İ.Ü. okuyor, Lale ise geçen sene üniversitteyi bitirmişti.
İptal edemezdim, ama çok zorluk yaşıyordum o an mutfağımda !!!
En basitinden bir menü oluşturmak zorunda kaldım. Yılbaşı kurabiyelerini bir gün önceden hazırlamıştım. Pastırmalı börek , mercimek köftesi, kereviz salatası, elmalı örgü milföy, halamın yapıp getirdiği olağanüstü su böreği menümüzü oluşmuştu.
Geldiklerinde onlarda halime çok çok üzüldü :(
Canlarım JALE - LALE yeğenlerim elimi bir şeye sürdürmeden masayı hazırladılar. Tüm servisi gidene dek üstlendiler. Sanki biraz dinlenince, stresim azaldı ve ağrım hafiflemişti. En azından sohbete katılmıştım.
Ve günün sonunda da, Gönül rahatlığı ile misafirlerimi uğurlamıştım

AMA AKŞAMMMM İSE ...............................................................
GERİSİNİ SİZ ZATEN BİLİYORSUNUZ. :(((((((

18 Şubat 2009 Çarşamba

GÜZEL ANLAR.....

ÇOK KIYMETLİ SANATÇIMIZ, GAZANFER ÖZCAN'A RAHMETLER DİLİYORUM :((





BELGİNîn MOR ATKISI

TARİFİ
TARİFİ
TAVUKLU,KARIŞIK SALATA,
VALİDE SULTANIMIN SARMALARI VE BİRDE ,AŞURE VARDI ,(KIZLAR ÇOK SEVER DİYE YAPMIŞTI )


MERHABA ARKADAŞLAR,
Bu yeni seneye daha farklı bir giriş !!! yaptığım için, geleneksel yılbaşı oturmalarımızı, 2 ay arayla rötarla yapmaktayız :( Bazı objeler sizi şaşırtabilir bu sebeple. Çünkü son 1 ayın arşivlerini yayınlıyorum sizlere.
O günde, Çok sevgili çocukluk arkadaşlarım (5 yaşımızdan beri beraberiz) Biricik BELGİN ve SEVTAP'cığımla dolu dolu bir gün geçirdik. Hem geçmiş olsun, hem yeni yıl kutlamaları ancak başladı benim için :)
Aslında yeni yıla girmeden kurulmuş sofralar var ama yayınlasammı diye hala düşünüyorum !!! Çok fazla anmak ! istemiyorum ama, hastalık araya girince hepsi kaldı,Yani bayat bir tekrar olur diye üzülüyorum. Sanırım yayınlarım yakınlarda, Çünkü sayfamda olmalarını isterim anılarımızın .....
Ben ,çok sevgili biricik arkadaşlarıma günümüze renk katan varlıkları ve nazik jestleri için TEKRAR TEŞEKKÜRLER EDİYORUM.HAKİKATEN DE BİR KUŞ SÜTÜ EKSİKTİ HER GELMELERİNDE, ÇOK ÇOK İYİ BAKTIKLARINI SÖYLEMEDEN GEÇEMİYECEĞİM..EMEKLERİ VE HAKLARI ÇOKTUR..
İLK FIRSATTA ONLARDA OLAN SOFRALARDA BULUŞMAK ÜZERE..
DOLU DOLU SEVGİLER YOLLUYORUM SİZLERE....

SODALI BÖREK



SODALI PEYNİRLİ BÖREK

5 yufka
1/2 sb sıvıyağ
1.5 sb süt
2 yumurta
1.5 şişe soda ( 2- şişede olabilir )
peynir- maydanoz

yağ-süt ve yumurta çırpılır,
yağlanmış tepsiye yufka serilir,aralarına karışımdan gezdirilir,
orta kata gelince peynirli harcı konup,
diğer yufkalar aynı işlemi yapılır. üzerine susam- çörekotu serpilir .
kareler halinde kesilir ve sodalar ,kesiklerin yerlerinden dökülerek, en az 5-6
saat dinlendirilir (ben sabah yapmayı tercih ediyorum )
önceden ısıtılmış 170* pişirilir.

AFİYET OLSUN.

17 Şubat 2009 Salı

ELMALI - KARANFİLLİ- KEK

P.D.Ç.S # 36 MUTFAKTELAŞI ARKADAŞIMIZA KOLAYLIKLAR DİLİYOR ,TARİFİMİ KENDİSİNE YOLLUYORUM. DAVETİNE ÇOK TEŞEKKÜRLER,BOL KATILIMLI OLUR UMARIM SEVGİLER.




ELMALI KARANFİLLİ KEK
3 yumurta
1 sb + 1yk şeker
1.5 sb süt.
1/2 çb sıvıyağ
50 gr tereyağ (oda ısısı)
bir fiske tuz
yarım çk tarçın
çay kaşığının ucu ile çekilmiş toz karanfil.
2 yk kaşık bal
1 pk vanilya + 3 damla vanilya esansı ( varsa )
1 pk kabartma tozu
aldığı kadar un. ( bildiğiniz kek kıvamı )
4 orta boy elma ( sert )


- yumurta, şeker çırpılır sırasıyla süt, yağ, baharatlar,vanilya konup iyice
çırpılır.
- elenmiş un ve kabartma tozu eklenip, yağlanmış kelepçeli kalıba dökülür.
3 elma soyulur, çekirdekleri çıkartılır, ve sırtları ince ince kesilir,
dilimler kopmayacak şekilde olmalıdır.
her iki yüzü, az taarçın serpilmiş bala batırılır ve kesilmiş yeri üste gelecek şekilde yanyana dizilir ( resimdeki gibi )
üzerine hfif karanfil ve tarçın serpilip, 175* ısıtılmış fırında pişirilir.


Kelepçeli kalıplar derin ve geniş olduğundan bu ölçü tam gelmekte.
Ama daha ince bir kek olsun derseniz
2 yumurta- 1 sb süt -1 sb şeker kafi gelecektir.

NOT * ELMALAR PİŞERKEN SULARINI SALACAKTIR, UNU HER ZAMANKİNDEN AZ MİKTAR FAZLA KOYUNUZ. YAKLAŞIK 1 Y .KAŞIK KADAR.

EVİ SARAN KOKUYA DİKKAT !!! :)
AFİYET OLSUN.

16 Şubat 2009 Pazartesi

İŞİTME KAYBI DELFİNA, BİR DUT MASALI'NDA.....


Delfinamın getirdiği- kendi bahçelerinden zetinyağı- zeytin- anneanesinden pekmez ve ev eriştesi ( okadar zarifsiniz ki, çok teşekkür ederiz arzucuğum )



Merhabalar...
Ne yazık ki VALİDE SULTAN 'lı şaşaalı günlerim bitti :( Yuvasına geri döndü.. 2 aylık saltanatımda sona erdi böylelikle. :((((
Aşureler, sütlaçlar, su muhallebileri,sarmalar,dolmalar, su börekleri, kadayıflı sefalar bitti. Valide Sultan öyle bir besiye çekti ki :)VAROLSUN, Doktorlarım bile şaştı kaldı bu işe... ( aman maşallah diyeyim burada ) !!!!!
Finali zeytinyağlı sarma ile yapıp vedalaşan valide sultanım ve benim ''O'' gün çok kıymetli,çokda
sevdiğim ve hatta ilk görüşte ( BAKE SHOP BULUŞMASINDA )hemen dikkatimi çekerek çok merak ettiğim DELFİNAm İŞİTME KAYBI evimizde misafirimizdi.
Dünyalar tatlısı oğlu ve kızkardeşi ile tadına doyamadığım, hele gitme saatleri gelince hiç istemiyerek uğurladığım bu güzel yosun gözlü ana - oğulu hala gözlerim çok , ama çok arıyor...
Bazı insanlar vardır size çok şeyler katar, DELFİNAmızda böyle yüreklerden birine sahiptir ne mutluki..
Daha kapıdan içeri giripte ilk sohbet anında şunu söylemişti '' Nunucuğum vallahi gelirken gözlerim ilk olarak
balkonunuzu aramak oldu. O kadar merak ediyorum ki ,yolda hep bakarak geldim :) ............ Tabiiki kendini bahçe sanan balkonumda resimler çekip, kısa sohbetler yapıp, çiçeklerimi sevmeyide ihmal etmedik. ( sardunyalar yaz günü gibi açmaya devam ediyorlar, sıklemenler ise , her renkten arz-ı endam ediyorlar )
Çaylarımızı içerken DELFİNAm en çok sarmayı ve keçi peynirli böreği sevdiğini söyledi. (Validemde aynen öyle dedi )
Gönül isterdiki alışkın oldukları sofralarımı kurayım. Ama henüz performans eksikliğim had safhada.. bu yüzden henüz sofralar kurmaya gücüm yetmedi. Hatta hazır olan salatayı bile sunamdım, oderece de dalgınım :((
İNŞALLAH İLK FIRSATTA ''Bir Dut Masalı'' olarak ağırlıyacağım bu güzel
''YOSUN GÖZLÜ KIZI '' (ve diğer tüm dostları !!!))

SEVGİLİ DELFİNACIĞIM TÜM GÜZELLİKLERİN İÇİN AİLENE VE VE SANA ÇOK ÖZEL TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM....
HER ŞEY GÖNLÜNCE OLSUN... HAYAT DAİMA SANA GÜLÜMSESİN....
KALBEN SEVGİLER......
NuNu