21 Ağustos 2010 Cumartesi

HAVUÇLU PİLAV





HAVUÇLU ET SUYUNA PİLAV

3 sb baldo prinç (25 dk ılık suda bekliyecek)
1 iri havuç (ince tarafıyla rendelenmiş)
3 yk sıvıyağ
5 sb su ( 2 sb et suyu olacak)
tuz.
Yapılışı :



Tuzlu suda beklemiş Prinçler yıkanıp süzülür.
3 yk yağ tencereye konulur, yağ ısınınca prinçler ilave edilir.
Kavrulan prinçlere rendelenmiş havuçlar eklenip iyice karıştırılır.
Tuzu ve suyu ilave edilip
Göz göz olunca altı kapatılır.

afiyet olsun.

3 yorum:

  1. complimenti!!!bellissima e chissà che buona!ciao!

    YanıtlaSil
  2. ben çok merak ettim canım tadını.
    hiç denemedim..
    görüntü ve tabağı şahane nunucum.
    eline sağlık.

    Esin.

    YanıtlaSil
  3. Çok şık bir sunum olmuş.ellerine sağlık.

    YanıtlaSil