28 Temmuz 2010 Çarşamba

FESLEĞENLİ ,DOMATES SOSLU , BİBER



FESLEĞENLİ DOMATES SOSLU BİBER

Dilediğiniz kadar çarliston veya acı biber (tercihe göre !)
İri doğranmış, kabukları soyulmuş domates
2 yk zeytinyağ,
Arzu ettiğiniz kadar rendelenmiş sarımsak ,
2 adet bütün fesleğen yaprağı

İri doğranmış biberler, domates ve diğer malzemler orta ateşte hafif sulu kalacak şekilde yaklaşık 30 dk pişirilir. Servisten önce fesleğen yaprakları çıkarılır.
Soğuyunca kahvaltı ve çay sofralarında servisi yapılır.
Çok seveceğinizi umuyorum.


AFİYET OLSUN.

2 yorum:

  1. Ellerinize sağlık. Bizde kış hazırlıklarımızda acı biberli soslar hazırladık. Çok leziz ve iştah açıcı görünüyor.

    Saygılar.

    YanıtlaSil
  2. Çok nefis üstelikte pratik elinize sağlık sevgiler..

    YanıtlaSil