30 Temmuz 2010 Cuma

VİŞNELİ PARFE








VİŞNELİ PARFE

2 pk. krem şanti,2 sb soğuk süt ile beraber çırpılır,
İçine 15.adet kırık cici bebe bisküvi, 3 halley irice doğranmış, bol vişne taneleri, çikolata parçaları, çok az rendelenmiş lim. kabuğu,konur ve hafifçe kaşık yardımı ile karıştırılıp, kalıba konur.
( akşamdan yapıp 1 gece buzlukta ! dinlenmesini tavsiye ederim )
Ertesi gün kalıptan alınıp vişne taneleri ile servis yapılır.

afiyetler olsun

7 yorum:

  1. mükemmell bir görünüm Nuray Hanım hayran olmamak elde değil..
    Emeklerinize sağlık.. harikasınız...
    simit peynirde nefis..
    karpuz peynir harika..
    makarna salatası muhteşem beni benden alıverdiniz yine..
    sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  2. Nuray hanımcığım süper bir görüntü.harika....ellerinize sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. nunummm yerim ben onu

    banu.

    YanıtlaSil
  4. görünüm müthiş, tarif kolay, süper olmuş, ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  5. Muhteşem ötesi Sultanım ellerine sağ
    lık.Tüm güzellikler seninle olsun öpü
    yorum...

    YanıtlaSil
  6. parfe harika görünüyor.yanlız bir gün beklesin demişsiniz.buzluktamı?yoksa dolaptamı bekliticez.bilgilendirirseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
  7. çok güzel görünüyor elinize sağlık...

    YanıtlaSil