28 Haziran 2010 Pazartesi

FINDIKLI - ÇİKOLATA GANAJLI TARTÖLETLER






FINDIKLI- ÇİKOLATA GANAJLI TARTÖLETLER


Fındıklı Ganaj için

1 çb fındık içi (rondodan incecik geçecek)
200 gr sütlü kuvertür
1 kutu krema (200 ml )

- 1 kutu krema kaynama noktasına gelerek ısıtılıp kapatılır,
- İçine önceden doğranmış kuvertür çikolatalar atılır eritilir ve
rondodan geçen fındıklar ilave edilip karıştırılır.
- 2 saat dinlendirilip
- tartöletlerin içine sıkma torbasıyla ilave edilip ,ortalarına birer fındık tanesi konur.

Tartölet tarifimi çok kereler vermiştim (BURADA)

AFİYETLER OLSUN.

7 yorum:

  1. bunlar yenmezde yanlarında yatılır ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. Ahhh canım Zerafet Sultanım her za
    manki asil zerafet ve lezzet:))İyi
    ki varsın ellerine,o güzel yüreğine
    sağlık.Kolaylıklar dilerim çok öpü
    yorum...

    YanıtlaSil
  3. Bunlara bayıldım.Ellerinize sağlık.Sevgilerle

    YanıtlaSil
  4. of derim offf.
    nasıl da canlı canlı yapmışsın , uzansam alırmıyım dedim bir an ..
    ama alamadım :-((
    gelipte alayım bari :-)

    nefis bişey olmuş nunuşum eline sağlık. SEMRA.

    YanıtlaSil
  5. inanırmısın camdan fırlayacak kadar iştah açıcı.
    çok güzel olmuş canım.
    ellerine sağlık diyorum
    ASUMAN.

    YanıtlaSil
  6. Ellerinize sağlık önce seyredip sonra yenecek tatlar olmuş... Afiyet olsun... sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  7. çok güzel bir görüntü.ellerine sağlık arkadaşım.ben de deneyeceğim en kısa zamanda iinşallah
    http://mintininmutfagi.blogcu.com

    YanıtlaSil