


FINDIKLI- ÇİKOLATA GANAJLI TARTÖLETLER
Fındıklı Ganaj için
1 çb fındık içi (rondodan incecik geçecek)
200 gr sütlü kuvertür
1 kutu krema (200 ml )
- 1 kutu krema kaynama noktasına gelerek ısıtılıp kapatılır,
- İçine önceden doğranmış kuvertür çikolatalar atılır eritilir ve
rondodan geçen fındıklar ilave edilip karıştırılır.
- 2 saat dinlendirilip
- tartöletlerin içine sıkma torbasıyla ilave edilip ,ortalarına birer fındık tanesi konur.
Tartölet tarifimi çok kereler vermiştim (BURADA)
AFİYETLER OLSUN.
bunlar yenmezde yanlarında yatılır ellerinize sağlık
YanıtlaSilAhhh canım Zerafet Sultanım her za
YanıtlaSilmanki asil zerafet ve lezzet:))İyi
ki varsın ellerine,o güzel yüreğine
sağlık.Kolaylıklar dilerim çok öpü
yorum...
Bunlara bayıldım.Ellerinize sağlık.Sevgilerle
YanıtlaSilof derim offf.
YanıtlaSilnasıl da canlı canlı yapmışsın , uzansam alırmıyım dedim bir an ..
ama alamadım :-((
gelipte alayım bari :-)
nefis bişey olmuş nunuşum eline sağlık. SEMRA.
inanırmısın camdan fırlayacak kadar iştah açıcı.
YanıtlaSilçok güzel olmuş canım.
ellerine sağlık diyorum
ASUMAN.
Ellerinize sağlık önce seyredip sonra yenecek tatlar olmuş... Afiyet olsun... sevgilerimle...
YanıtlaSilçok güzel bir görüntü.ellerine sağlık arkadaşım.ben de deneyeceğim en kısa zamanda iinşallah
YanıtlaSilhttp://mintininmutfagi.blogcu.com