4 Ekim 2009 Pazar

İNCİRLİ TARTÖLET





TARİFİ BURADA,

Sadece krema üzerine dilimlenmiş taze incir dizip,üzerinede bal veya incir reçeliniz varsa suyundan fırça ile sürersiniz.
veya ben tercih etmem, tadını hiçmi hiiç sevmem ama, siz hazır *tart jölesi kullanabilrsiniz. (lütfen hazır paket-poşet kullanmayın ! bir tatlı kaşığı nişastayı birkaç yk su ile inceltip şeker katıp kendi
*tart jölenizi yapın, ben daima gerektikçe böyle yaparım.. veya bal sürün en lezzetlisi olur )

AFİYETLER OLSUN

12 yorum:

  1. Katkı madde dolu tarifler vermediğin için,

    her tarifini yayınlarken sevgini ve ışıltını bize de yansıttığın için,

    Çok teşekkürler,kocaman sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Güzeller güzeli kelebeğime ,
    bende yürek dolusu sevgiler yolluyorumm.
    can delfinam, güzel kardeşim.

    YanıtlaSil
  3. Bunları senin elinde yemek lazım be Nunucum. Biz yapsak böyle olmaz ki. Senin pozitif enerjinle yüreğinin ışıltısı olmayınca aynı tadı alamayız ki. ,Sevgiler canım benim...

    YanıtlaSil
  4. LEYLAK DALI..
    ah canım benim..
    olur olur olmazmı hiçç.
    senin kalbinden geçsin yeter ki :))

    misler gibi olur hemde..

    YanıtlaSil
  5. Canım bende jöleyi aynen böyle yaparım. Bazen nişasta kalmadığında evde var ise jöleye ihtiyaç duyuyorum(:
    Canım tartöletler nefis olmuş.
    Ellerine sağlık canım
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  6. slm canım tart kokusu taaa buraya kadar geldi süper olmuşlar bayılırım tarta gerçi benim bayılmadığım bişii yokya işte :) ellerine sağlık çok öpüyorum

    YanıtlaSil
  7. İŞTE BU GÖZÜM KAPALI NUNU TARİFİ DİYECEGİM BİR TART.SEVGİLER

    YanıtlaSil
  8. lezzeti bol,
    harikasın gerçekten..katkılı herşeyden uzak durmak çok akılane..

    Eyerhagu :)
    haklısın ne çok sevdiğimiz lezzet var böyle :)

    Neşeli Günlar,
    ne mutlu size ve BANA :))

    teşekkürler sevgiler arkadaşlar.

    YanıtlaSil
  9. Görüntüsüne vuruldum eminim tadıda harikadır ellerine sağlık nunucuğum.)))

    YanıtlaSil
  10. pembe tatlar,
    emin olki enfes canım...

    YanıtlaSil
  11. Görüntüsünün güzelliğinden tadının harika olduğunu tahmin edebiliyorum... Ellerine, emeklerine sağlık Nunu'cuğum sıcacık sevgiler...

    YanıtlaSil
  12. sıcak paylaşımlar-aysel
    gerçekten de tarölet hamuru inanlımaz leziz ,
    artı kreması enfes ,
    artı taze incir ve üzerine sürdüğüm relin suyu olağanüstü..
    bu harika bişey ayselcim :)))

    YanıtlaSil