20 Kasım 2008 Perşembe

IZGARA VE FIRIN YEMEKLERİ

Fırında piliç bonfile,
baget tavuk,

Sarımsaklı domates soslu- baget tavuk
SEBZELİ BONFİLE
Izgara göğüs, üzeri taze kaşarlı,
Kinzili sarımsaklı sucuk köfte,

Teflonda ızgara göğüs eti

6 yorum:

  1. Nunu cum senin bu serilere bayılıyorum ben ağzımın suyu aka aka bakıyorum bloğuna... Ellerine sağlık...
    Profil resminde çok şeker canımcım, kışlık Nunu olmuşsun, çok yakışmış....

    YanıtlaSil
  2. merhabalar,

    sitenizi bloglar arasi gezerken buldum.
    firin yemeklerinde kinzili kofteye takildim. daha dogrusu sadece kinzi kismina. kinzi bildigim kadariyla gurcuce bir kelime, turkcesi kisnis. sizindemi asliniz gurcistandan gelme yoksa? sadece merak ettigimden. kinzi kelimesini pek fazla kisi bilmezde ondan.


    slmlar,

    hatice/ hollanda

    YanıtlaSil
  3. Daha bu saatte (şuan 23.54) gene acıktım (ki yemeğimi 22.00 civarında yedim) ; sizin blog beni şişmanlatacak Sayın Nunu Hanım ((((:

    YanıtlaSil
  4. hatice- hollanda
    mERHABA HOŞGELDİNİZ,
    CANIM KARADENİZLİYİZ GÜRCÜLÜK AİLEDE YOK ama
    SAMSUNLU OLDUĞUMUZ İÇİN ANNE - BABA YADİGARİ KİNZİ BANA :))
    NE KADAR GÜZEL DEĞİLMİ..
    çok severim

    YanıtlaSil
  5. Çok iştah açıcı hepside
    eline sağlık sevgili nunu.
    zeynep onur

    YanıtlaSil